Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: http://nadherne-sperky.cz.

Záleží nám na ochraně Vašich osobních údajů a na právu na zachování důvěrnosti a soukromí na internetu. Proto si, prosím, přečtěte tyto pravidla ochrany a bezpečnosti osobních údajů. Chceme vám vysvětlit, jaké informace uchováváme, jak s nimi nakládáme a jak je využíváme.

Shromažďování a využití osobních údajů

Informace, které nám dobrovolně poskytnete, budou využity k účelu, pro který jste nám je předali. Vaše údaje nepředáme bez vašeho výslovného souhlasu třetí straně, rovněž s nimi budeme nakládat s maximální důvěrností.

Využití a zpracování osobních údajů prováníme v souladu s českým Zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V případě stahování informací z internetu je automaticky uložena vaše IP adresa, Vaše soukromí a právo na zachování důvěrnosti zůstávají nedotčeny, jelikož jednotliví uživatelé zůstávají v anonymitě.

Právo požadovat ukončení, právo přístupu

Jste oprávněni kdykoli vznášet námitky proti využití vašich osobních údajů za účelem reklamy, průzkumu trhu či veřejného mínění. Rovněž máte právo na přístup k uloženým osobním údajům. Pokud budete chtít některého z výše uvedených práv využít, učiňte tak, prosím, na e-mailové adrese 1joey@seznam.cz.

Bezpečnost

Cítíme odpovědnost za ochranu Vašeho soukromí na internetu, proto pravidelně aktualizujeme naše stránky a aplikaci v souladu s nejnovějšími bezpečnostními technickými opatřeními, abychom zabránili případnému úniku či zneužití Vašich osobních údajů.

Co jsou soubory cookies?

Soubory “cookies” jsou malé textové soubory, které se ukládají do Vašeho koncového zařízení či jeho paměti. Tyto soubory našemu webu umožňují zaznamenat informace o Vaší návštěvě, nastavení Vašeho prohlížeče, jazyk, který preferujete a další informace. Vaše příští návštěva našich stránek tak může být mnohem rychlejší a více odpovídající Vašim zájmům. Bez souborů cookies by procházení našeho webu bylo mnohem složitější.

Ohrožuje používání souborů cookies mé soukromí?

Vždy postupuje v souladu s příslušnými právními předpisy a etickými standardy. Velmi nám záleží na spokojenosti návštěvníků našich webových stránek. Z tohoto důvodu důsledně dbáme na ochranu Vašeho soukromí. Používání cookie souborů nutně neznamená, že nám poskytujete Vaše osobní údaje. Vaše osobní údaje samozřejmě chráníme za použití těch nejmodernějších technologií a dalším osobám či firmám je sdělujeme pouze v nezbytně nutném rozsahu. V některých případech nám ale poskytnutí Vašich osobních údajů může ukládat zákon.

Mohu ukládání souborů cookies do mého zařízení nějak zabránit?

Ano, stačí, když si před návštěvou našich stránek ve svém prohlížeči spustíte funkci anonymního prohlížení. V takovém případě je ale možné, že se Vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně a jejich prohlížení pro Vás může být složitější.